Presentatie Tuinen Mien Ruys

Op maandag 1 april 2019 zal Monique Bruins Slot een presentatie geven over de Tuinen van Mien Ruys.

De Tuinen Mien Ruys zijn ontstaan in 1924 door de creativiteit en het enthousiasme van één vrouw.

Tuinarchitect Mien Ruys heeft 70 jaar haar ideeën over beplanting en tuinarchitectuur gebruikt om fascinerende tuinen te maken.

Wie was Mien Ruys en welke ontwikkelingen heeft zij in die 70 jaar meegemaakt. Haar erfenis is indrukwekkend en de Stichting Mien Ruys beheert deze erfenis zorgvuldig.

Tijdens deze lezing neem ik u mee op een wandeling door de Tuinen Mien Ruys en vertel ik u over de markante persoonlijkheid van Mien Ruys en haar visie op tuinarchitectuur  over al haar ontwerpen in de Tuinen Mien Ruys .

U zult merken dat de Tuinen Mien Ruys die meer dan 90 jaren bestaan, nog steeds springlevend zijn en zich blijven ontwikkelen.

De lezing wordt verzorgd door Monique Bruins Slot, coördinator in de Tuinen Mien Ruys.

Al vanuit haar jeugd bekend met de Tuinen en nu sinds enkele jaren werkzaam op deze bijzondere plek.

Samen met een team van betaalde krachten en een grote groep vrijwilligers zorgen we dat de Tuinen zeer de moeite waard zijn om te bezoeken maar zorgen we ook voor het instant houden van dit groene monument.

U bent van harte welkom om 20.00 uur in De Boerhoorn, Hoofdstraat 133 te Dalerveen.

De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Entree leden: gratis.

Entree niet-leden: €3,--.

In de pauze zal er een verloting worden gehouden.

Consumpties zijn voor eigen rekening.