Bloemschikken 2019

19 februari, 9 april, 17 september, 26 en 28 november.

Ook in 2018 kende het bloemschikken weer meer enthousiaste deelnemers. Het programma van dit jaar is weer gevarieerd, voor ieder wat wils en zowel voor de gevorderde als beginnende deelnemer toegankelijk. Leden of (nog) niet-leden: iedereen is van harte welkom!

De workshops worden, met uitzondering van 26 en 28 november, gehouden in het Helicon VMBO Kesteren, Industrieweg 4, Kesteren en beginnen om 19.45 uur.

We starten op 19 februari met een voorjaarsschikking onder leiding van Gerhard Kipp van “Het Decoratief” in Kesteren.

De kosten bedragen € 20,00.

Op 9 april maken we een paasversiering die verzorgd wordt door Lisette van de Kolk van “Bloem en Zo” uit Ochten.

De kosten bedragen € 22,50.

Marijanne Dorrestijn uit IJzendoorn gaat ons begeleiden bij het maken van een gezellig herfstarrangement op 17 september.

De kosten bedragen € 17,50.

Op 26 en 28 november gaan we om 19.00 uur naar “De Tuinderij” Molenstraat 46B in IJzendoorn, om onder leiding van Connie de Vree een mooie adventskrans te maken in de sfeervolle kas die in de pluktuin staat.

De kosten bedragen € 20,00. (per avond max. 12 deelnemers)

De genoemde kosten gelden voor leden van onze afdeling Midden-Betuwe, niet-leden betalen € 2,50 per workshop extra.

De prijzen zijn inclusief het te gebruiken materiaal dat door de docenten wordt verzorgd en inclusief koffie of thee met wat lekkers.

U kunt zich , graag vóór 4 februari (vol=vol), liefst per e-mail, opgeven bij Heidi Hommersom:

hommersom.echteld(at)kpnplanet.nl

Verdere informatie via de mail of telefonisch: 0344–642260.

Herfstbloeiers
De wereld op zijn kop…