Diversen

Kwekerij Spilt is in 1919 begonnen als groentekwekerij en is door drie generaties Spilt uitgebouwd tot een goed lopend bedrijf met een vaste klantenkring.

 

Kwekerij Spilt is gespecialiseerd in groenteplanten, kruiden, zelf-gekweekte perkplanten, een groot assortiment (biologische) groente- en bloemenzaden en onze (hanging)baskets met diverse perkplanten. Ook hebben wij vaste planten tegen scherpe prijzen.

 

Vanaf 2010 zijn wij aangesloten bij Huyskweker. Een samenwerkingsverband van kwekers van zomerbloeiers, die staat voor vakmanschap, een gastvrij onthaal op de kwekerij en een fantastische bloei dankzij de topprodukten.

Wij verkopen ‘slimme’ plantenbakken. Dit is een speciaal ontwikkelde plantenbak die het verzorgen van de planten voor iedereen eenvoudig maakt. Dankzij het verborgen waterreservoir in de bodem, voorziet de bak uw plant van voldoende water. Het enige wat u moet doen, is dit reservoir regelmatig bij vullen. Krijgt de plant tevéél water, dan laat de bak het overtollige water weglopen. Wij bieden u ook een inplantservice en ruilsysteem voor deze slimme plantenbakken. Breng de plantenbakken leeg en schoon terug en u betaalt alleen de vulling.

 

Ook kunt u bij ons terecht voor de echte kwekerspotgrond. De éénjarige zomerbloeiers gedijen uitstekend in deze grond, zeker als u dit combineert met onze (Huyskweker) meststoffen met als resultaat een seizoen mooie bloemen.

 

meer

Kwekerij Spilt
Huizerstraatweg 2
1411 GN Naarden

Openingstijden (1 maart  t/m 30 juni)
ma 10-18 uur
di t/m vrij 8.30- 18 uur
za 8-17 uur

Openingstijden (1 juli  t/m 28 februari)
ma 10-17 uur
di t/m vrij 9- 17 uur
za 9-16 uur

Zondag altijd gesloten.

Klik hier voor de website van Kwekerij Spilt

Groei&Bloei leden krijgen op vertoon van hun ledenpas 10% korting op tuinplanten, groenteplanten, kruiden, (biologische) zaden, bollen&knollen.

14
Oct
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
14
Oct
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923