(H)eerlijke Herfstfair Apeldoorn

Tuinvereniging Groei & Bloei afdeling Apeldoorn organiseert wederom een Herfstfair Apeldoorn. De fair wordt samen met, en op het terrein van Het Hoogeland in Beekbergen vormgegeven.

Door deze samenwerking delen beide organisaties hun ervaring en kennis.

Data & tijden

De (H)eerlijke Herfstfair Apeldoorn wordt gehouden op zaterdag 7 en zondag 8 september 2018 van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie

De fair wordt gehouden op het terrein van Het Hoogeland, Van Limburg Stirumweg 19 7361 CE in Beekbergen.

Parkeren

Er is voldoende parkeerruimte rondom de fair. Het parkeren kost € 2,-  per auto.
De opbrengst hiervan komt ten goede aan de bewoners van Het Hoogeland. Komt u op de fiets? Dan kunt u hem gratis in de fietsenstalling parkeren. Volg de bordjes!

Entree voor de Herfstfair bedraagt € 4,-
Kinderen onder de 14 jaar € 2,-
Kinderen onder de 4 jaar hebben gratis toegang.

Groei & Bloeileden krijgen € 1,- korting op de entreeprijs bij inlevering van de kortingsbon uit de kortingskalender 2017 of op vertoon van de ledenpas.

Komt u ook?

De Vereniging Groei & Bloei afdeling Apeldoorn en Het Hoogeland Beekbergen nodigen u van harte uit om samen deze gezellige (H)eerlijke Herfstfair mee te maken. Op de website vindt u meer informatie

Zomerijver