Diversen

Gardenista

 

Hieronder het persbericht van Gardenista:

Groei en Bloei Coevorden wil bij voldoende belangstelling hiervoor busvervoer regelen met Noorden Reizen, zodat leden van Groei en Bloei gezamenlijk per bus naar Gardenista kunnen reizen.

Opgave kan nog steeds: info(at)coevorden.nl  of via de intekenlijst op onze verenigingsavonden.

P E R S B E R I C H T  KMTP/Groei & Bloei

Maandagavond 16 oktober 2017 werd op Kasteel Ophemert de overeenkomst getekend voor het tuinevenement Gardenista. Het evenement gaat plaatsvinden in 2019, van woensdag 15 mei tot en met zondag 19 mei. 

Gardenista (een groenevenement van KMTP/Groei & Bloei) staat voor de verbinding tussen amateur en professional, tussen het aanbod en de consument en voor het etaleren van groenopleidingen als belangrijke en onmisbare schakel voor de toekomst van de groensector. Bewustwording over onze leefomgeving, maatschappelijke betrokkenheid middels groen en duurzame inzetbaarheid van groen vormen de rode draad van het evenement.

Tijdens het evenement worden bezoekers geprikkeld en enthousiast gemaakt voor alles wat met groen te maken heeft. Naast de traditionele hoekstenen van het evenement: hoveniers (tuinontwerp en tuinaanleg), topkwekers en bloemschikkers wordt het evenement gelardeerd met beleving in de vorm van proeven, horen, ruiken en zien. En dit alles met een internationaal karakter.

Kasteel Ophemert, ook wel Heerlijkheid in de Betuwe genoemd, ligt ten noorden van de Waal in Ophemert, gemeente Neerijnen. Het is een uitstekende plek, die volledig voldoet aan de kwaliteitseisen van Gardenista.

Meer informatie over Gardenista kunt u verkrijgen via het kernteam, mail: info(at)gardenista.nl.

U kunt ons nu al volgen via

·         Facebook (https://www.facebook.com/pg/Gardenistakmtp/about/)

·         LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/11444123/)

·         Instagram (https://www.instagram.com/gardenista_kmtp/) en

·         YouTube (https://www.youtube.com/channel/UClybBuXvOBWaCj04RNhZ-pQ).  

Binnenkort volgt de website www.gardenista.nl.