Presentatie Wilfried Reuvers - Stijlvolle tuinen en erven in Drenthe

De planten en bomen lijsten:

bomen

Siergrassen

heesters

Vaste planten toppers

Sterke rozen

De eerste avond in het nieuwe jaar 2018!

Maandag 8 januari 2018 om 20.00 uur.

Groei en Bloei heet u van harte welkom in het nieuwe jaar met een lezing van Wilfried Reuvers.

Stijlvolle tuinen en erven in Drenthe

Meer dan 30 jaar ontwerpt en realiseert Wilfried Reuvers fraaie Groene ruimtes .

In al zijn projecten staan de gebruikers (mens en dier) centraal in een landschap waarvan tevens de geschiedenis meestal het uitgangspunt is voor nieuwe plannen.

Kortom tijdloze plannen gedragen door de bewoners van nu en later.

Creatieve oplossingen in combinatie met een flinke dosis vakkennis staan borg voor een planmatige aanpak tot in detail uitgewerkt in verband met de technische uitvoering.
Wilfrieds ideeën zijn niet alleen leuk op papier, maar ook realistisch en goed uitvoerbaar!

Al deze facetten komen aan de orde op deze avond, wat zijn de beginselen van een tuininrichting,

tips qua aanleg, plantenkeuze en onderhoud.

Dit alle onder begeleiding van prachtige beelden van tuinen en erven.

www.burovoorgroeneruimtes.nl

U bent van harte welkom om 20.00 uur in De Boerhoorn, Hoofdstraat 133 te Dalerveen.

De zaal is open vanaf 19.30 uur.Entree leden: gratis.Entree niet-leden: €3,--.

In de pauze zal er een verloting worden gehouden. Consumpties zijn voor eigen rekening.