Activiteiten & Actueel

Lezing Operatie Steenbreek

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een betegelde tuin terwijl het vaker en harder regent. Dat leidt tot wateroverlast. Stenen zorgen er namelijk voor dat het water niet goed weg kan. Met simpele aanpassingen in uw tuin kunt u natte voeten in de toekomst voorkomen. Haal er een paar tegels uit en ga voor groen. Dat willen we in Utrecht ook!

Nu, op 28 augustus in het prachtige pand van landgoed Oostbroek, Bunnikseweg 39, 3732 HV De Bilt, om 19.30 uur gaan aan de slag met Steenbreek en Waterproof030. Hoe kunnen we Utrecht groener, mooier én waterproof maken? 

Uiteraard zullen veel interessante en vernieuwende zaken aan bod komen…waar anderen steden bezig zijn, zullen wij dat gebruiken om Utrecht aan te vullen en waar Utrecht al bezig is zullen we deze info gebruiken om de anderen steden verder te complementeren: een kwestie van kruisbestuiving. 

  • Henk Jense Steenbreek Consulent gaat aan de hand van een PowerPoint presentatie met u in gesprek over wat je allemaal met ‘groen kan doen’ en hoe je mensen kunt betrekken. Samen met Nienke Horst Project Manager Waterproof030 van de Gemeente Utrecht komen we vast op goede ideeën en concrete acties. 

- Bereid je voor via www.operatiesteenbreek.nl  & www.utrecht.nl/waterproof030 
- Kom met vragen
- Kom met ideeën 

 Vragen en ideeën mogen vooraf aan Henk gestuurd worden  jensehlc@xs4all.nl

Waar

Landgoed Oostbroek

Bunnikseweg 39

3732 HV De Bilt

Nederland

Wanneer

Dinsdagavond 28 augustus 19.30

Kosten

Gratis

Aanmelding

Aanmelden kan via het aanmeldformulier via www.utrecht.groei.nl.

 

 

meer

 

 

 

14
Oct
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
14
Oct
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923