Groei & Bloei Voorjaarsmiddag bij Fort Werk IV

foto D. van Stijgeren

6 april van 13.30 u. - 17.00 u.

(Dit evenement komt in de plaats van de Grote Avond.)

De Voorjaarsmiddag zal plaats vinden in de mooie Loods en in de Kazemat van het centraal gelegen en prachtige monument van Fort Werk IV in Bussum.

We hebben ons best gedaan om een aantrekkelijk programma in elkaar te zetten met voor ieder wat wils.

Het programma zal als volgt zijn:

13.30 u.  Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers.

14.15 u.  1e keuze-activiteit.

15.00 u.  Pauze.

15.30 u.  2e keuze-activiteit.

16.30 u.  Gezellige borrel en hapjes in de Loods en verloting van de bloemstukken.

17.00 u.  Afsluiting.

We hebben voor u de volgende mogelijkheden om de twee activiteiten in te vullen:

•   Lezing:         Henny van der Wilt, tuinbazin bij Kasteel Sypesteyn in Loosdrecht, met de lezing: 'Historische tuinen in binnen- en buitenland'.

•   Workshop A: Claudia Reina,  schrijfster van o.a. het boek 'Onze Smultuin', met de workshop 'Eetbare bloemen'.

•   Workshop B:  Birgit Davids, Meester Bloemsierkunst, geeft les in bloemsierkunst en heeft haar eigen bedrijf, met een bloemschikdemonstratie 'Voorjaarsstukken met o.a. materialen uit eigen tuin".

U kunt ter plekke aangeven welke keuze u heeft gemaakt.

We hopen dat dit programma een gezellige en inspirerende middag zal bieden, waarbij u tussendoor bij de koffie en de borrel ook gelegenheid heeft om elkaar te spreken. Ook zullen de vertrouwde elementen van de Grote Avond  - de zadenmarkt en de introductietafels van de commissies - niet ontbreken.

•   Aanvang:  13.30 u.        tot 17.00 uur.

•   Locatie:     Fort Werk IV, Dr. A. Kuyperlaan 1-A, 1402 SB  Bussum. Er is hier voldoende gratis parkeergelegenheid.

•   Kosten:      Leden: € 5,00 (niet-Leden:  € 7,50), voor 2 activiteiten, incl. 2 consumpties. U kunt zich voor de voorjaarsmiddag aanmelden en kaarten reserveren door overmaking van het verschuldigde bedrag naar

NL 78 INGB 0750425245 t.n.v. Y.E.M. Janssen, Naarden.

De middag staat ook open voor niet-Leden. Een introducé is welkom.

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915