Noord Nederlands Bloemschik Evenement 2019

Algemeen
Het Noord Nederlands Bloemschik Evenement wordt georganiseerd door de drie rayons Groningen, Friesland en Drenthe van de Koninklijke Maatschappij Tuinbouw en Plantkunde/Groei & Bloei die hiervoor een commissie heeft samengesteld.
Het doel van het NNBE is aan bloemschikkers van onze afdelingen (beginners en gevorderden) de gelegenheid te bieden om in een speciale ambiance een bloemstuk te maken, dit te laten beoordelen door deskundigen, te laten zien aan leden van Groei & Bloei en hiermee het bloemschikken binnen de vereniging te stimuleren.
De opzet is om binnen een bepaalde tijd en binnen vastgestelde spelregels een arrangement te maken met de materialen die door de organisatie beschikbaar worden gesteld. Hierin kan de deelnemer zijn eigen creativiteit, kennis en techniek van bloemschikken gestalte geven.
Twee leden van Groei & Bloei Veendam hebben meegedaan. In totaal waren er 57 deelnemers.

De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
voor t eerst parkieten aan mn plant