Excursie: Meerdaagse reis naar Sleeswijk Holstein van donderdag 4 juli t/m maandag 8 juli

ER ZIJN NOG PLAATSEN. U KUNT ZICH AANMELDEN TOT 1 JUNI!

Op donderdag 4 juli vertrekken we om 8.00 uur richting parkhotel Ahrensburg in Sleeswijk Holstein in Duitsland. Onderweg zullen we twee tuinen bezoeken: Garten Moorriem en Garten Richter. Verder staan op het programma Arboretum Ellerhoop, Rosarium Uetersen, Schloss Ahrensburg, Garten Immen und Blommen, Garten an der Elbe, Garten der Horizonte, Garten van Fenna Graf, Mien Bloomengoorn, Garten Lange-Hilmers en Garten Eichler. Ook staat een bezoek aan de stad Lübeck gepland.

• Niet alle tuinen en bedrijven hebben een pinautomaat. Het is daarom verstandig om voldoende geld mee te nemen voor eventuele aanschaf van planten e.d.
  • Vooral in Duitsland wordt het meeste contant afgerekend.
  • Vertrek 08.00  uur vanaf parkeerterrein NS station Bussum-Zuid per luxe touringcar.
  • Kosten: leden € 805,00 en niet-leden € 855,00. Toeslag eenpersoonskamer € 125,00.
  • Initiates file downloadflyer Garden Tours
  • Initiates file downloadaanmeldingsformulier Garden Tours

N.B.: in de Convo staan abusievelijk verkeerde bedragen vermeld, excuses daarvoor.

Initiates file downloadVERSLAG REIS SLEESWIJK HOLSTEIN

Opens external link in new windowFOTO'S van Inger Kirchner