Groentips & Groeninfo

(H)eerlijke Herfstfair Apeldoorn 2019

Na het succes van vorig jaar, organiseert Groei en Bloei Apeldoorn wederom een Herfstfair op zaterdag 7 en zondag 8 september 2019. Het thema van de fair is Natuurlijk Groen. Er is aandacht voor milieuvriendelijk, ecologisch, biologisch, fairtrade en duurzaam. Er is voor iedereen wel wat leuks te beleven.

Naar verwachting zullen er zo'n 80 kramen staan en op de podiumwagen is er op beide dagen een afwisselend programma van zang, dans, muziek, demonstraties en modeshows. Meer info Opens external link in new windowwww.herfstfair-apeldoorn.nl

De fair wordt gehouden op het terrein van Het Hoogeland, 7361 CE Beekbergen, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Er is voldoende parkeerruimte, 2 euro per auto.

Entree 4 euro, kinderen van 4-14 jaar 2 euro en kinderen onder de 4 jaar gratis.

Groei en Bloei leden krijgen 1 euro korting op vertoon van ledenpas.

Komt u ook naar deze gezellige Herfstfair?

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915