Excursie: halve dag naar de Historische Moestuin/Theetuin Bartiméus in Doorn op woensdag 11 september 2019

Theetuin Doorn werkt samen met de woongroep Bartiméus, een instelling voor mensen, die blind of slechtziend zijn. De bewoners hebben hier een dagbestedingsprogramma. Dat voeren ze uit met medewerkers en vrijwilligers van de theetuin. Bezoekers kunnen vrij rondwandelen in de moestuin en het rosarium. Het is ook mogelijk om in de winkel bloemen groenten en kruiden van het jaargetij te kopen.

We krijgen hier een rondleiding. De kosten hiervoor komen geheel ten goede aan het onderhoud van de tuin.

Deze tuin bezoeken we  met eigen vervoer. Graag horen we of u bereid bent passagiers mee te nemen.

• Niet alle tuinen en bedrijven hebben een pinautomaat. Het is daarom verstandig om voldoende geld mee te nemen voor eventuele aanschaf van planten e.d.
  • Vertrek: 12.30 uur* vanaf parkeerterrein NS Station Bussum-Zuid met eigen vervoer. De rondleiding start om 13.30 uur.
  • Adres: Historische Theetuin van Bartiméus, Driebergsestraatweg 44, 3941 ZX  Doorn.
  • Kosten: leden € 5,00 en niet-leden € 6.50. De km kosten worden apart afgerekend met de chauffeur. Deze bedragen  € 10,00 per auto voor heen en terug.
  • Opens internal link in current windowReisvoorwaarden: betaling en annulering
  • Aanmelden: via het Opens internal link in current windowaanmeldformulier          Graag daarbij vermelden of u wilt rijden of meerijden.

* Let op: in de convo staat de vertrektijd abusievelijk verkeerd vermeld.

De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
voor t eerst parkieten aan mn plant