Ga mee naar Gardenista op 18 mei 2019!

UPDATE: ER IS NOG PLAATS IN DE BUS!!! Wees er snel bij!!

Zaterdag 18 mei gaan we met de bus naar GARDENISTA!!

De organisatoren zeggen dat de show zal lijken op de beroemde Engelse "Chelsea Flower Show", maar dan wel op z'n Hollands.

Projectmanager Frits Hoogers vertelt wat hij voor ogen heeft: een vijfdaags groenfestival met minimaal 170 deelnemers.
Het moet allemaal geheel anders worden dan alle tuinevenementen tot nu toe in ons land.

De rode draad: verbinding in 't groen. Hoogers is de man  van het NK bloemschikken en meerdere groene theatershows.
Hij is door Groei en Bloei aangewezen om dit festival vorm te geven.
Een professioneel projectteam ondersteunt hem.
Hij wil de kwaliteit van de Chelsea Flower Show benaderen.
Hoogers hoopt op 20.000 bezoekers in dit eerste jaar.
Er komen modeltuinen die worden gekeurd door een erkende jury.

Groei en Bloei afdeling Doetinchem en omstreken heeft plannen gemaakt om deze show  in mei te bezoeken.
De datum dat we naar Gardenista gaan is zaterdag 18 mei 2019
De bus is al gereserveerd, we organiseren dit samen met de afdeling Liemers van Groei & Bloei. Vertrek Doetinchem 08.30 uur  (vanaf parkeerterrein station/openbaar vervoermuseum/Sturko terrein).
En de bedoeling is dat we rond 17.00 weer in Doetinchem terug zijn.
Zowel op de heenweg als de terugweg stoppen we in Zevenaar om daar medereizigers op te halen.

De kosten zijn voor leden € 28,- incl. entree en voor niet leden € 33,- incl. entree

Aanmelden graag zo snel mogelijk

Aanmelden kan digitaal door hier te klikken....

Aanmelden kan ook bij Janke Kuiper, mailadres :   jankekuiper@planet.nl  of telefonisch op tel.nr. 06-516 79 170

Graag ook meteen de onkosten voor deze reis overmaken op IBANnr. NL 72 RABO 0314 32 96 84 onder vermelding van de namen van de meereizende personen en lid of geen lid.