Groentips & Groeninfo

Hovenier helpt 23 - 28 september 2019

Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt. Hovenier helpt is hét initiatief om Nederlanders de kans te geven om een hulpbehoevende te verrassen door aanpak van de groene omgeving met behulp van een hovenier. Iedereen kan op de website van Hovenier Helpt een project aanmelden. Dit kan bijvoorbeeld het vergroenen of opknappen van een tuin zijn. Je kunt iemand verrassen, een hart onder de riem steken en Nederland samen groener maken.

Een week lang wordt er aandacht besteed aan elkaar. Je kunt een project aanmelden voor een ander, of zelf aan de slag in een tuin. Iedere inzet is welkom bij Hovenier Helpt!’ 

De week van Hovenier Helpt is van maandag 23 tot en met zaterdag 28 september 2019.

Heb je een project voor Hovenier Helpt?

Meld je project vóór 1 september aan op https://hovenierhelpt.nl/ Deze moet binnen een dag uit te voeren zijn door een hovenier. Een week voor Hovenier Helpt begint wordt bekend of jouw klus bij de selectie zit. Hoe deze selectie in zijn werk gaat wordt toegelicht op de website.

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur. TuinKeur zet zich in voor meer tuinplezier in Nederland. Samen maken we Nederland groener!

Heeft u vragen over dit persbericht? Neem dan contact op met: info@hovenierhelpt.nl | 0528 33 16 78 

Naar boven