Nieuw bestuur:

Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van ons bestuur. Tijdens de Algemene ledenvergadering op 5 februari hebben wij ons als nieuw bestuur mogen voorstellen. Wij zijn; Regina uit het Broek, Hennie Droste, Gerard Eppink, Jan Heerink en Corina Punte. Op de site kunt u zien welke rollen we gaan vervullen.
Samen zorgen we voor een mooi jaarprogramma, waarbij we als doel hebben maandelijks een activiteit aan te bieden. Daarbij gaan we samenwerken met de omringende Groei en Bloei verenigingen en met de tuinenclubs in onze omgeving.
 Om dit goed te kunnen organiseren stoppen we met enkele activiteiten. We brengen geen geprint boekje meer uit en we stoppen met de tuinenkeuringen en bloembakkenkeuringen. Daarnaast organiseren wij ook geen lente en herfsttochten meer. Wij focussen ons op mooie activiteiten waarin we samen de lol van het tuinieren kunnen delen.
Vanaf nu ontvangt u regelmatig onze nieuwsbrief per mail.
Samen hopen we er een mooi tuinenjaar van te kunnen maken.
Hieronder ziet u in het kort alle geplande activiteiten. Voor meer info kunt u bij de activiteit de link naar de site aanklikken.

Gardenista: zaterdag 18 mei 2019 Aanvang: om 08.30 uur vertrekt de bus

Verzamelpunt: Carpoolplaats t.o. Mac Donalds, Enschedesestraat te Oldenzaal.
Kosten: € 25,- p.p., dit is inclusief retour per bus, entree Gardenista en lunch.
Einde: om 18.00 uur bent u weer terug in Oldenzaal.
Opgave: kan tot uiterlijk 01 april 2019, er kunnen maximaal 50 personen mee.

Avondbezoek: woensdag 5 juni  2019 aanvang: 18.15 uur.

Verzamelpunt: Carpoolplaats t.o. Mac Donalds, Enschedesestraat te Oldenzaal.
Kosten:  leden 2,50, niet leden 5,00 euro.
Einde:    om 22.30 uur bent u weer terug in Oldenzaal.
Opgave: kan tot uiterlijk 01 april 2019.

Rozen in Bad Rothenfelde: zondag 16 juni 2019 Vertrek om 9.00 uur met eigen auto's

Waar:     carpoolplaats t.o. Mac Donalds, Enschedesestraat te Oldenzaal.
Kosten:  leden € 12,50,- p.p., niet leden 17,50.
Lunch:   eigen lunchpakket meebrengen.
Einde:    om 18.00 uur bent u weer terug in Oldenzaal.
Opgave: kan tot uiterlijk 01 juni 2019.

Oogst: basilicum, hazelnoot, tomaat
dierbare foto