19 november 2019 kerstdemonstratie

Voor deze avond hebben we Joyce Brueren uitgenodigd. Joyce is woonachtig in Venlo. Zij heeft gewerkt bij Oogenlust in Veldhoven-Eersel. Zij werkte daar mee aan grote projecten in binnen en buitenland. Daarna is ze een eigen winkel begonnen Joll’s. Ze deed daarlangs nog steeds bloemenprojecten. Omdat dit moeilijk te combineren viel, is ze met de winkel gestopt en werkt ze nu als freelancer en op project basis. Zij werkt op beurzen, grote bruiloften, demonstraties en geeft gastlessen.

Zij gaat op deze avond vele werkstukken maken met verschillende technieken. Dit belooft weer een inspirerende avond te worden.

Op het einde van de avond worden deze werkstukken en de werkstukken van de docenten verloot.

Laat u inspireren zodat u er thuis mee aan de slag kunt om het huis met kerst sfeervol aan te kunnen kleden.
Ook onze cursisten doen dit jaar weer mee. Zij maken een mooie ster. Er is dus veel te zien. Laat u verrassen, u bent van harte welkom.

Deze avond wordt gehouden in de Wingerd, Maasbreeseweg 2 Sevenum.
Aanvang 19.30
Entree voor leden €8,- en niet-leden €10,
Graag gepast geld aan de kassa.