Rabobank Clubkas Campagne, wilt u ons initiatief steunen?

In 2019 doen wij mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Verenigingen en stichtingen die bij de Rabobank Twente Oost bankieren en voldoen aan de gestelde voorwaarden kunnen zich hiervoor aanmelden.
Ook de Vereniging Groei & Bloei afdeling Oldenzaal e.o. heeft zich aangemeld. De hoogte van de bijdrage die de vereniging of stichting ontvangt, wordt bepaald door het aantal stemmen dat de vereniging of stichting krijgt.

Wie kunnen er stemmen?
Klanten van de bank ontvangen voor de stemperiode per post of per e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april 2019 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Iedere klant ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee  stemmen op dezelfde vereniging of stichting  mogen worden uitgebracht. Klanten van de Rabobank die, om welke reden dan ook, niet online kunnen stemmen kunnen met hun stempas naar één van de kantoren van de Rabobank gaan.

Verzoek: wij vragen u vriendelijk een of liever twee stemmen te geven aan Vereniging Groei & Bloei afdeling Oldenzaal e.o. Doe dit vóór 7 april 2019 via: www.clubkascampagne.nl/twenteoost
Hoe meer stemmen op onze vereniging worden uitgebracht hoe meer geld Vereniging Groei & Bloei afdeling Oldenzaal e.o. ontvangt uit de Rabo Clubkas Campagne. De uitslag wordt bekend gemaakt op 18 april 2019.

Uw stem is belangrijk! Stem uiterlijk 7 april 2019!

Alvast bedankt voor uw hulp.
Jan Heerink, penningmeester

Gaat u met ons mee naar Gardenista? zaterdag 18 mei 2019 Aanvang: om 08.30 uur vertrekt de bus

Verzamelpunt: Carpoolplaats t.o. Mac Donalds, Enschedesestraat te Oldenzaal.
Kosten: € 25,- p.p., dit is inclusief retour per bus, entree Gardenista en lunch.
Einde: om 18.00 uur bent u weer terug in Oldenzaal.
Opgave: kan tot uiterlijk 25 april 2019, er kunnen maximaal 50 personen mee.

Van onze buurvereniging, Groei & Bloei Enschede en Losser: Dinsdag 23 april 2019 om 20.00 uur in Losser
 'Sneeuwklokjes, prille lente in de Verborgen Stadstuin in Zwolle'

Waar:    Erve Kraesgenberg, Bookholtlaan 25, 7582 BB Losser
Kosten:  leden € gratis,- p.p., niet leden 2,50
Einde:    om 22.00 uur
Opgave: niet nodig

Avondbezoek: woensdag 5 juni  2019 aanvang: 18.15 uur.

Verzamelpunt: Carpoolplaats t.o. Mac Donalds, Enschedesestraat te Oldenzaal.
Kosten:  leden 2,50, niet leden 5,00 euro.
Einde:    om 22.30 uur bent u weer terug in Oldenzaal.
Opgave: kan tot uiterlijk 01 mei 2019.

Rozen in Bad Rothenfelde: zondag 16 juni 2019 Vertrek om 9.00 uur met eigen auto's

Waar:    carpoolplaats t.o. Mac Donalds, Enschedesestraat te Oldenzaal.
Kosten:  leden € 12,50,- p.p., niet leden 17,50.
Lunch:   eigen lunchpakket meebrengen.
Einde:    om 18.00 uur bent u weer terug in Oldenzaal.
Opgave: kan tot uiterlijk 01 juni 2019.

De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
voor t eerst parkieten aan mn plant