Met de Bus naar G&B Gardenista

Zaterdag 18 mei : 9 – 18 uur

Kasteel Ophemert in de Betuwe is het decor van het Groei & Bloei Tuinevenement Gardenista, een nieuw initiatief dat je niet mag missen. Er zijn o.a. showtuinen, kwekers met bijzondere planten, verkoop van allerhande tuinproducten en natuurlijk is er aandacht voor duurzaamheid. Op internet en in ons blad kunt u er meer informatie over vinden.

Voor het vervoer maken we gebruik van de Sponsorbus. Op de heen- en terugweg is hierin de gelegenheid om iets te gebruiken, dat aan het eind van de dag wordt afgerekend.

In Ophemert kan iedereen op eigen gelegenheid Gardenista bezoeken. De bus biedt ruimte aan 30 personen , dus geef u snel op!

Vertrekpunt : Parkeerplaats AH, Gouden Rijdersplein 15, 2625 EX Delfgauw

Kosten: leden € 20,- , niet-leden €25.-  voor vervoer en toegang Gardenista

Overmaken vóór 13 mei 2019 op ons rekeningnummer: NL88 INGB 0004215220 t.n.v. Groei&Bloei/KMTP afd. Delft te Delft onder vermelding van Gardenista. Vergeet daarbij niet uw naam en telefoonnummer te vermelden! Uw deelname is definitief als de deelnamekosten zijn ontvangen.

De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
voor t eerst parkieten aan mn plant