Groentips & Groeninfo

Advertentietarieven

We willen heel graag ons Lelyblad behouden, echter… op dit moment zijn er te weinig adverteerders waardoor we het blad niet meer kunnen bekostigen, we hebben dus dringend nieuwe adverteerders nodig!

Aanwezige leden gaven aan dat ze het blad zeer waarderen en dat het vaak even ter hand genomen wordt om het actuele programma te bekijken. Het nieuwe bestuur gaat haar best doen om nieuwe adverteerders te zoeken en enkele leden gaven aan dat ze ook actief wilden werven, maar wellicht zijn er meer leden die dit willen doen.

Dus bij deze de vraag of jullie ons willen helpen om het mooie Lelyblad te behouden? Vraag aan kennissen en vrienden met een eigen bedrijf of ze willen adverteren. Geef het door via info@lelystad.groei.nl en dan neemt een van de bestuursleden contact op met dit bedrijf.

Hieronder volgen wat gegevens die nodig zijn om potentiële adverteerders te informeren:

* Afdeling Lelystad heeft ruim 150 leden waar het Lelyblad wordt verspreid

* Een adverteerder mag uit elke sector komen, het hoeft niet groen-gerelateerd te zijn

* Het plaatsen van een kortingsbon is mogelijk

* De advertentie wordt zowel in het Lelyblad als op de website lelystad.groei.nl geplaatst.

* Tevens willen we per editie een adverteerder aan het woord laten over zijn of haar bedrijf.

De tarieven:

Hier kan ook uw logo staan!

Interesse om te adverteren in onze full-color nieuwsbrief? Stuur dan vrijblijvend een mailtje aan info(at)lelystad.groei.nl voor de voorwaarden.

Zomerijver