Een drukke Lente voor Groei & Bloei..

De aankomende maanden zal onze vereniging weer op veel evenementen aanwezig zijn. Met onze Groei & Bloei kraam staan we met tuinartikelen en magazines; de Groei & Bloei voorjaarsactie en daarnaast de enorme hoeveelheid kwalitatief mooie plantjes van onze kwekers club op verschillende plaatsen in Midden-Kennemerland. Hieronder de data en plaatsen op een rijtje:

1. We starten het seizoen op zaterdag 4 mei met de Groenbeurs in de Tuin van Kapitein Rommel te Castricum aan de Stationsweg. Van 10.00 uur tot 16.00 uur. Elk jaar weer een groot succes. Er komt ook een vermelding van deze Groenbeurs in het landelijke tijdschrift Groei & Bloei, dus wie weet ook wat extra landelijke bezoekers van G&B-ers. Het is hier altijd gezellig en druk. Vele kwekers zijn aanwezig met bijzondere plantjes. Men weet ons te vinden, dus wees er vroeg bij als je mooie en leuke plantjes wilt aanschaffen!

2. Op zaterdag 18 mei is er de Groenmarkt in de tuin van Theo Röling aan de Kennemerstraatweg 662 te Heiloo. Van 11.00 uur tot 16.00 uur. Ook hier een gezellige drukte en veel belangstelling in de prachtige, parkachtige tuin van Theo en Hilda Röling die hun tuin openstellen voor tuinliefhebbers.

3. Op zondag 26 mei is er de Lentefair op het Willibrordusterrein, waar wij ook een kraam hebben. De tijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur. Een veelzijdige lentemarkt met voor ieder wat wils. Wij staan er met onze Groei & Bloei artikelen en de de plantjes van de kwekers club.

4. Op zaterdag 22 juni viert de Tuin van Kapitein Rommel dat ze 25 jaar bestaan en zullen wij ook aanwezig zijn met pr, en verkoop en andere nog nader te bepalen activiteiten, maar waaronder lezingen en workshops die als thema de tuin als natuur- en inspiratiebron hebben.

Anke van Kruijssen

Bloemendingetjes