Vacature PR

Voor onze pr-activiteiten zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het pr-team kan ondersteunen bij haar activiteiten. Het gaat daarbij om de volgende activiteiten.

Het bemensen van onze pr-kraam op (groen)markten en beurzen en andere Groei & Bloei activiteiten (de lezingen, Groensafari, Kom in de kas en andere Groei & Bloei bijeenkomsten).

Wat doe je dan zoal?

Voorlichting geven over de vereniging Groei & Bloei en met name over ons eigen rayon: Midden-Kennemerland.

- Het werven van nieuwe leden

- Verkoop van onze (tuin) artikelen

- Verkoop van de plantjes van onze kwekers club. Hiervoor is enige kennis van de aangeleverde plantjes een pré.

Denk je dat je over de volgende vaardigheden beschikt?

Communicatieve en schriftelijke vaardigheden (vlotte en leuke babbel) en mensen direct aan kunnen en durven spreken.

Enthousiast onze vereniging voor het voetlicht willen brengen.

Kennis over tuinplanten en de activiteiten die de vereniging organiseert.

Contact onderhouden met de plaatselijke nieuwsbladen.

Aanleveren van teksten van de activiteiten van Groei & Bloei aan plaatselijke nieuwsbladen.

Opstellen van de tekst van een activiteit die de vereniging verzorgt. Verzorgen van een interview met de (plaatselijke) pers.

Contacten onderhouden met andere organisaties waar Groei & Bloei aan deelneemt (bv. de Tuin van Kapitein Rommel).

Vind je dit een leuke klus?? Meld je aan bij: Anke van Kruijssen. jjpanda3@ziggo.nl. Tel.nr. 072-7431268

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915