Bloemschikken in en rondom Doetinchem!

Vanaf september gaan we weer bloemschikken!

Onze coördinatoren van de bloemschikgroepen zijn al weer bezig met het regelen van de groepen voor het nieuwe seizoen dat in september weer begint!
Dus als je ook het komende seizoen wilt meedoen met een bloemschikcursus bij je in de buurt, meld je dan snel aan!

We hebben bloemschikgroepen in DIDAM - WEHL - ANGERLO - HENGELO - HUMMELO/HOOG KEPPEL ZELHEM - DOETINCHEM - VARSSELDER - TERBORG.

De bloemschikcursussen bestaan uit 10 lessen in het seizoen van september t/m mei of juni. De meeste groepen hebben eenmaal per maand les, er zijn ook groepen die eenmaal in de drie tot vier weken een les hebben.

De kosten zijn voor leden van Groei & Bloei € 70,- en voor niet-leden zijn de kosten € 95,- op basis van 10 lessen.
Sommige groepen hebben 9 lessen in een seizoen, uiteraard zijn de kosten dan evenredig. Hieronder vind je informatie over onze groepen en wie daar de coördinator is.
Je kiest dan de plaats waar je voorkeur naar uit gaat en dan neem je contact op met de desbetreffende coördinator.

Als je eerst nog meer informatie wilt hebben kun je ook contact opnemen met Janke Kuiper, onze algehele bloemschikcoördinator, mailadres jankekuiper@planet.nl of telefoon/app 06-51679170

U zorgt zelf voor de materialen die nodig zijn voor het bloemstuk dat wordt gemaakt, wij zorgen wel voor klein materiaal zoals draad, clinq en prikkers. Onze docenten hebben veelal vakdiploma's en zijn ook vaak werkzaam of werkzaam geweest in de bloemenbranche.

We hebben voor de verschillende groepen coördinatoren (vrijwilligers), die voor onze vereniging de groepen organiseren. Hieronder kunt u zien bij welke coördinator u moet zijn voor de groep van uw keuze.

PlaatsCoördinatorTelefoonnummerE-mail

Gerrie Aalderink0314-330825

info(at)doetinchem.groei.nl

Terborg 1 groepGerrie Aalderink0314-330825info(at)doetinchem.groei.nl