Zuid Nederlandse Kampioenschap Bloemschikken

Zondag 6 oktober 2019 organiseert de werkgroep ZNK Bloemschikken in samenwerking met Groei & Bloei afdeling De Langstraat het ZNK Bloemschikken. Het kampioenschap vindt plaats in  Praktijkschool MET-Pro te Waalwijk-Driessen. Afdeling De Langstraat viert dit jaar het 55 jarig bestaan en we maken er een feestelijke dag van.

De Wereld van de Langstraat:

Het hoofdthema van de wedstrijd is: "De Wereld van de Langstraat". De subthema's per categorie zullen eind mei bekend gemaakt worden.

Inschrijven voor het ZNK Bloemschikken:

Iedere bloemschikker kan deelnemen. De aanmeldtermijn voor het ZNKB is verlengd tot 10 september. Je kunt je aanmelden door het Opens external link in new windowinschrijfformulier in te vullen. Een mail sturen naar znkbloemschikken(at)gmail.com kan oook. Je ontvangt vervolgens een link naar het inschrijfformulier.

Reglement: Opens internal link in current windowKlik hier

Kosten:

€12,50 voor deelnemers die lid zijn van Groei & Bloei en afkomstig uit het Rayon Oost-Midden Brabant

€17,50  voor deelnemers die lid zijn van Groei & Bloei

€25,00 voor overige deelnemers

Het inschrijfgeld is inclusief koffie/thee en versnapering bij ontvangst. Het inschrijfgelden dient vooraf per bank worden voldaan. Bij inschrijving ontvang je de verdere informatie over de betaalwijze.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor één van onderstaande categorieën:

·         Introducee: Voor deelnemers die nog niet eerder hebben meegedaan aan het ZNK Bloemschikken. De deelnemers volgen een workshop en maken een verrassingsarrangement. De jury zal het werk voorzien van tips en tops. Het beleven van dag staat centraal zonder de druk van een wedstrijd.

·         Studenten: De deelnemer heeft een studentenkaart van het jaar van deelname. Bij te beperkte inschrijving voor deze categorie worden de studenten, na overleg met de deelnemer, verdeeld over de categorie amateurs of (semi-)profs.

·         Amateurs: Deze categorie is onderverdeeld in een A-klasse en Ere-klasse. Deelnemers aan de A-klasse hebben al vaker meegedaan met wedstrijden. De volgende deelnemers kunnen zich inschrijven voor de Ere-klasse:

o   Ik behoor tot de hoogste 10 van de A klasse tijdens het vorige ZNK Bloemschikken of een ander regiokampioenschap bloemschikken van Groei & Bloei.

o   Ik heb tijdens eerdere ZNK Bloemschikken wedstrijden deelgenomen in Ere-klasse en heb niet behoort tot de laatste 10.

·         Semi-prof en profs: Deze deelnemer:

o   verzorgt cursussen of workshops bloemschikken, of

o   heeft een vakopleiding bloem afgerond, of

o   is minimaal 4 uur werkzaam in de bloemenbranche.

In de categorieën studenten, amateurs en semi-pof/prof maken de deelnemers een arrangement naar thema én een verrassingsarrangement. Materialen voor het verrassingsarrangement worden ter beschikking gesteld door het ZNK Bloemschikken. De materialen voor het thema-arrangement verzorgt de deelnemer zelf en het arrangement wordt op de wedstrijddag gemaakt.

Voor meer informatie of vragen over de wedstrijd kun je contact opnemen met de werkgroep ZNK Bloemschikken, per mail naar: znkbloemschikken(at)gmail.com

Volg ons ook op facebook Groei & Bloei ZNK Bloemschikken en Opens external link in new windowGroei & Bloei De Langstraat

De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
voor t eerst parkieten aan mn plant