Oost Nederlands Kampioenschap Bloemschikken in Dorpshuis 'Het Hart' in Eefde

Zoals jullie wellicht al hadden gehoord, zal dit jaar op zaterdag 26 oktober het Oost Nederlands Kampioenschap Bloemschikken (ONKB) in Eefde plaatsvinden. Wij, de afdeling Zutphen e.o., zijn hier erg blij mee en hebben onze volledige medewerking toegezegd.

Samen met Helga Vos heb ik vorig jaar mee gedaan aan het kampioenschap. Een zeer inspirerende dag met veel leermomenten waar we ook nu nog wat aan hebben. Dus schroom niet om deel te nemen. Vind je het alleen toch wat moeilijk om de spreekwoordelijke drempel over te komen doe dan mee met de teamdeelname (ONKB zilver). Het voordeel van deelname is dat je het thema thuis voor kan bereiden en uit kan denken.

Voor ondersteuning en verdere uitwerking zal in september / oktober een datum geprikt worden. Wij hopen op een grote deelname en verheugen ons al op dit kampioenschap. U kunt zich opgeven voor 1 augustus bij mij waarna u alle bestanden toegestuurd krijgt zodat u zich op kan geven. Voor meer informatie download Initiates file downloadde flyer van het ONKB.

Ook belangrijk: Voor deze dag hebben wij ook vrijwilligers nodig om de wedstrijd tot een succes te maken. Mocht u tijd en zin hebben, meldt u zich dan vast bij mij aan.

Mocht u vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Marja van Laar

Opens internal link in current windowBekijk deze en andere foto's van bloemstukken van het ONKB 2018

De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
voor t eerst parkieten aan mn plant