Activiteiten & Actueel

Buiten de perken: 'Kwekerij Hessenhof'

Met trein en bus op avontuur... naar de kwekerij van Hans en Miranda Kramer. Dé kwekerij waar men van heinde en ver naar toe gaat. Ook vanuit het buitenland weten de liefhebbers hun weg naar de Hessenhof te vinden!

De kwekerij bezit een indrukwekkend assortiment met drieduizend verschillende (sier)planten. Ze worden allemaal vermeerderd en opgekweekt in eigen huis. Dat is een zeldzaamheid in kwekersland.  meest  uiteenlopende  soorten  en vormen. De  passie  lijkt uit de hand gelopen  als  u weet dat er meer dan vijfduizend  soorten hebben staan. De grootste collectie vindt u in de  moederplantentuin, waar  de nieuwste soorten ter beoordeling uitgeplant staan.

Ook  als u niet van plan bent planten te kopen bezoekers zijn altijd opgetogen  over  de  sfeervolle  intieme  plek  waar  je  urenlang  op  ontdekkingstocht  kunt  gaan.  Verscholen  achter  hoge  beukenhagen ligt een lustoord voor de tuinliefhebber. En is het even genoeg, dan kunt U in de gezellige kwekerij-schuur  onder het genot van een kop koffie bijkomen.


Datum:   zaterdag 27 juli 2019
Vertrek:  om 8.00 uur vanaf NS-Station Echt naar Ede – Wageningen
Kosten:   zelf zorgen voor een trein- en buskaart / OV-chipkaart
Opgave:  vòòr 19 juli 2019 per email lpg.coenen(at)home.nl  
                na uw opgave ontvangt u de reisbescheiden per e-mail.

meer

 

 

 

23
Aug
De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
23
Aug
voor t eerst parkieten aan mn plant