Activiteiten & Actueel

Bloemschikinloop

Bloemschikinloop
Ook dit voorjaar zetten we de bloemschikinloop voort. En wel op iedere laatste vrijdag van de maand is iedereen weer welkom om te komen bloemschikken. Of je nu wel of geen ervaring hebt.


Deelname kan door je (per keer) op te geven bij Ineke Helsdingen. Uiterlijk de woensdag voor de laatste vrijdag van de maand. Veel ervaring is geen vereiste, want er is hulp aanwezig om je verder te helpen als je niet verder kunt of vast loopt.


Materialen
Voor een eigen bijdrage van €5 (niet leden €10) per inloopmiddag heb je de beschikking over een ruimte, koffie/thee, oasis, draad, etc.  Je moet zelf de groene materialen zoals bloemen en takken meenemen. Afhankelijk van wat je wilt gaan maken neem je ook een ondergrond mee.


Verrassen
Heb je geen inspiratie? Neem dan wat groen uit je eigen tuin mee, of koop wat bloemen in de winkel. Neem een bijzondere pot, vaas, bord of willekeurig andere ondergrond mee, dan helpen wij je daar iets unieks van te maken. Hoe aparter hoe leuker, je zult verrast staan wat er van eenvoudige materialen allemaal gemaakt kan worden.


De bloemschikinloop is op 30 januari, 27 februari, 27 maart, 24 april en 29 mei, 's middags van 13 tot 15 uur, aan de Molenweg 2 in Voorthuizen.
Opgeven kan bij Ineke Helsdingen: info(at)bloem-ig.nl 0342 - 47 41 76

 

 

 

 

In deze rubriek vind je momenteel: