Excursies Groei & Bloei, afdeling Helmond eo

Excursie naar Rozenhof Lottum en Theetuin De Roode Vennen.

Vorig jaar september gaf de heer Thielen van de Rozenhof in Lottum een lezing over rozen in de tuin zonder bestrijdingsmiddelen. Als vervolg hierop gaan we een bezoek brengen aan die Rozenhof en wel op zaterdag 22 juni a.s. De Rozenhof is het enige rosarium in Nederland waar tuinrozen groeien en bloeien zonder gewasbescherming.

Na De Rozenhof gaan we voor een lunch naar Theetuin de Roode Vennen. De tuinen van dit prachtige nieuwe landgoed omvatten o.a. een orangerie, een boomgaard, een groente- en pluktuin en een mooie plek om te genieten van de lunch; de theetuin.

09.15 uur Vertrek vanaf zwembad De Wissen, Keizerin Marialaan in Helmond

10.00 uur Aankomst De Rozenhof in Lottum, koffie/thee met rozengebak

10.30 uur Rondleiding

11.00 uur Bezoek aan de rozentuin

12.15 uur Vertrek naar Broekhuizen

12.30 uur Aankomst Theetuin de Roode Vennen, lunch met luxe broodjes

Aansluitend gelegenheid om de prachtige tuin te bekijken.

16.00 uur Vertrek naar Helmond

16.45 uur Aankomst zwembad De Wissen

De kosten voor deze excursie bedragen € 31,50 voor leden en € 36,50 voor niet-leden.

De prijs is inclusief vervoer, entrees, 1x koffie met gebak en lunch.

Aanmelden voor deze excursie middels de strook onderaan de nieuwsbrief uiterlijk 8 juni bij Maria Haenen-van den Bosch, Nederhuizinge 8, Mierlo.

SVP de kosten voor de excursie bij aanmelding overmaken naar bankrekeningnummer NL86 RABO 0317 2056 76 ten name van K.M.T.P. afdeling Helmond e.o. onder vermelding van “Excursie Rozenhof Lottum/Theetuin”.

--------------------------------------------------------------------------

De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
voor t eerst parkieten aan mn plant