FOTOALBUM GROEI & BLOEI afdeling IJSSELSTEIN in 2013

Jaar/ledenvergadering en lezing over snoeien leifruitboompjes op 20 maart 2013

Back to the gallery list
Page 1 of 2
Wilma herinnert iedereen eraan welke werkzaamheden Truus voor de Afdeling verricht!
Uittredend bestuurslid Marina wordt door Truus bedankt voor haar werkzaamheden voor de Afdeling.
Zo ook Tineke.  Ook zij stapt uit het bestuur.
Zo ook Tineke. Ook zij stapt uit het bestuur.

Wil krijgt een bloemetje omdat zij alle foto's van de ledenavond maakt en inlevert.

Na de ledenavond is er een reguliere ledenavond.
Ton Sandig hield een zeer boeiende lezing over zijn visie over het snoeien van laagstam leifruitboompjes.

Truus bedankt Ton voor zijn bijdrage van deze avond.
Page 1 of 2
FOTOALBUMS IJSSELSTEIN

De foto's op de website worden gemaakt en ingeleverd door: Wil van de Water, Tineke van den Berg, Didi Voets, Ine Voormolen, Truus Peerdeman, Christa de Vries en Ineke Schuddemat.

Wilt u ook uw mooie foto's inleveren? Dit kan door ze te mailen aan Ineke Schuddemat, inekeschuddemat@ziggo.nl

De schrik van de straat
Nieuwlicht