ACTIVITEITENKALENDER GROEI&BLOEI afdeling IJSSELSTEIN

Op de rechter pagina vindt u het programmaoverzicht. Door de grootte van de activiteiten over het hele jaar is het overzicht verdeeld in twee pagina’s, t.w. van januari t/m juni en van juli t/m december. U vindt de pagina door op één van de groene knoppen te klikken.

Onder het programmaoverzicht vindt u het overzicht van de TERUGBLIK vanaf 2008. Uiteraard kunt u ook terugblkiken via het fotoalbum!!

Algemene informatie:

De ledenavonden worden gehouden in het
     ·  Fulcotheater (zie www.fulcotheater.nl)
     ·  Overtoom 3
     ·  3401 BK IJsselstein
     ·  op de eerste etage in de podiumzaal of overtoomzaal

Onder het Fulcotheater bevindt zich een parkeergarage (betaalautomaat). Indien een andere locatie is gekozen, wordt dit duidelijk aangegeven. Gebruikelijk begint de avond om 20.00 uur.

Aan leden wordt gevraagd het ledenpasje te tonen! Niet leden betalen € 3,00 entree voor de lezingen.

DE TUINWIJZER

Vijf keer per jaar wordt door Koos Schuddemat de Tuinwijzer in elkaar gezet. Wij weten dat dit voor vele leden de belangrijkste bron van informatie voorziening is.

Correcte bezorging Tuinwijzer?
Van enkele leden hoorden we dat de Tuinwijzer in gekreukelde staat aangeleverd werd.
Dat is uiteraard niet de bedoeling. Daarom horen wij graag van u als er iets niet in orde is bij de bezorging van de Tuinwijzer.

Als bestuur kunnen we dan reclameren.

DE WEBSITE

Vindt u het prettig op te hoogte te worden gehouden als er nieuwe items op de website staan? Dat kan als u zich hiervoor aanmeldt met het aanmeldingsformulier. Bij veranderingen, nieuwtjes en/of aanpassingen krijgt u een e-mailtje hierover met de onderwerpen.