Jaarvergadering en lezing over NKB

Jaarvergadering 14.03.2012 met aansluitend een presentatie door Dinie Posthumus over de Landelijke Bloemschikwedstrijden van Groei & Bloei die in 2011 zijn gehouden in Houten.

De opkomst deze avond was niet zo groot maar…. daarom niet minder gezellig!

Truus Peerdeman, onze voorzitter, opende de jaarvergadering. Zij vertelde over het turbulente jaar dat onze vereniging heeft doorgemaakt met name op bestuursniveau. Haar verhaal bood een kijkje achter de schermen. Gelukkig merken onze leden er weinig van. Tineke gaf een kort overzicht over alle activiteiten van 2011. Wilma, onze dame die over de pecunia gaat, lichtte de begroting toe. Zij voert haar taak als penningmeester uitmuntend uit.

Hoeveel komt er niet kijken bij de Landelijke bloemschikwedstrijden……… Door de presentatie van Dinie zijn wij daar wel achter gekomen! Zij vertelde over de verschillende niveaus waarop men kan deelnemen en over verplichte arrangementen die men moet uitvoeren. Niet-bloemschikkers keken deze avond met bewondering naar alle gemaakt werkstukken. Vooral de groepsactiviteiten van studenten van het VMBO en MBO met als thema Lady Gaga zorgden bij ons voor veel bewondering. De volgende wedstrijden worden gehouden op het terrein van de Keukenhof. Diny hartelijk dank voor jouw enthousiaste voordracht.

Meer foto's die deze avond gemaakt zijn, vindt u in Opens external link in new windowhet fotoalbum.

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915