ACTIVITEITENKALENDER GROEI&BLOEI afdeling IJSSELSTEIN

Hartelijk welkom bij onze afdeling!

Weet u dat er voor nieuwe leden, die zich even bekend maken op de ledenavond, een verrassing klaarligt?

DE TUINWIJZER

Vijf keer per jaar wordt door Koos Schuddemat de Tuinwijzer in elkaar gezet. Wij weten dat dit voor vele leden de belangrijkste bron van informatie voorziening is.

Correcte bezorging Tuinwijzer?
Van enkele leden hoorden we dat de Tuinwijzer in gekreukelde staat aangeleverd werd.
Dat is uiteraard niet de bedoeling. Daarom horen wij graag van u als er iets niet in orde is bij de bezorging van de Tuinwijzer.

Als bestuur kunnen we dan reclameren.

DE WEBSITE

Vindt u het prettig op te hoogte te worden gehouden als er nieuwe items op de website staan? Dat kan als u zich hiervoor aanmeldt met het aanmeldingsformulier. Bij veranderingen, nieuwtjes en/of aanpassingen krijgt u een e-mailtje hierover met de onderwerpen.