Diversen

Op naar de Hessenhof…..!

Woensdag 9 oktober is Hans Kramer bij ons in het Fulco geweest en heeft een enthousiast verhaal verteld over zijn nieuwe planten en de manier waarop hij op zijn kwekerij werkt. Op die avond is spontaan het idee ontstaan om naar hem toe te gaan in deze herfstperiode. Hij staat bekend als de Helleboruskwekerij maar zoals hij zelf al zegt: “in de herfst is er ook zoveel moois te zien!”..

Op een zonnige zaterdag 19 oktober vertrokken we om 9.30 uur met 17 personen en dat verraste Hans zeer. Er waren ook mensen die woensdagavond helaas niet naar de lezing konden komen. Hans vertelde dat er meestal maar een stuk of 5 personen komen.

Hij heeft ons met veel plezier rondgeleid op zijn kwekerij. Prachtig om al die planten te zien. Ik kende de kwekerij van 10 jaar geleden en wist niet wat ik zag. Het is allemaal erg professioneel geworden en de keus was overweldigend. Ook zijn enthousiasme waarmee hij ons rondleidde, gaf aan hoe deze man zijn vak verstaat en ervan geniet!. Iedereen was, met zijn lijstje in de hand, volop aan het zoeken naar de planten van zijn of haar gading. De mandjes waren bij iedereen goed gevuld en door het warme weer kunnen we ze nog steeds planten.

Kortom een groot succes voor beide partijen!

Naar boven

meer

 

 

 

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915