Diversen

2014

De trots van ....

Tijdens mijn tuinreizen valt het me op dat mensen, die hun tuin openstellen, vol enthousiasme praten over hun trots: de tuin. Deze passie lijkt soms een beetje verslavend.

Deze trots zie je terug bij de leden van Groei & Bloei IJsselstein die hun tuin in de zomer openstellen. Zij zijn ook vol trots op hun tuin, die soms minder groot is dan de megagrote tuinen die je tijdens een tuinreis ziet.

Er zijn veel leden van G&B die tuinieren leuk vinden maar kleine tuin hebben. Hierdoor komt het er niet van je tuin voor anderen open te stellen. Ik wil met deze pagina deze mogelijkheid geven. Wij komen bij u langs en maken met u een interview over uw tuin. De vragen kunnen zijn: sinds wanneer bent u geïnteresseerd in tuinieren, door wie bent u geïnspireerd (bijv moeder, oma, zus), doet u alleen deze werkzaamheden of krijgt u hulp aan andere gezinsleden, heeft u nog anders hobby's, enz. Wij maken ook foto's van uw tuin, balkon of wat ook.

Ieder jaar willen wij een paar interviews maken. Vindt u het leuk over uw tuin te praten, dan kunt u zich hiervoor per e-mail opgeven bij inekeschuddemat(at)ziggo.nl of per telefoon: 0348-417572. Kleine -, grote -, wilde - of groentetuinen, balkons, alles mag als u er maar trots op bent. Het liefst zien we dat mensen zichzelf hiervoor opgeven maar krijgen wij geen aanmeldingen, dan bellen we u zelf op.

Het interview is geen examen, het is een gezellig gesprek. Wij doen de rest. Doet u hieraan mee en laat andere leden van G&B uw trots zien!!!!

Ineke Schuddemat

   in

2012

2011

2010

2009

meer

   De trots van ...

17
Sep
Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
11
Sep
TOMATENOOGST