Diversen

Tuinreis 2011

Aan de deelnemers van de tuinreis naar Noord Holland

Wij kijken terug op een mooie tuinreis!

De bus was op tijd. We konden om kwart over 8 vertrekken met een nagenoeg volle bus en Bert, onze chauffeur, heeft ons met zorg overal naar toegebracht. Parkeerde zijn grote bus bijna tot aan de voordeuren en stond geduldig te wachten tot we uitgekeken waren en terugkeerden met tassen vol met planten.

Wat fijn dat Wim Willemsen erbij was! Hij geeft zo’n tuinreis toch iets extra’s met zijn verhalen, zijn kennis, zijn adviezen en vooral zijn plezier in alles wat met tuinen, bloemen en planten te maken heeft. Wim bedankt!

De tuinen waren stuk voor stuk mooi en bijzonder! Wat stoppen de eigenaren veel tijd en energie in hun paradijzen! En wat fijn, dat wij ervan mee mogen genieten!

De kleine kwekerij Liefhebbersplanten in Winkel moet zeker blij geweest zijn met onze komst. Bijna niemand kon de verleiding weerstaan om één of meerdere planten aan te schaffen. Een leuke plek met bijzondere planten en een gedreven eigenaresse.

De tocht over de dijk Enkhuizen-Lelystad vond ik geweldig, het was voor mij de eerste keer dat ik erover heen reed. Wat een mooie luchten en wat een weidsheid!

Die Wim weet de locaties wel te vinden waar je lekker kunt eten. In het Natuurpark Lelystad bij restaurant Willem Barentsz hebben we de tuinendag afgesloten met een prima verzorgde maaltijd van soep en een rijkelijk belegd broodje gezond.  Het restaurant is prachtig gelegen aan een plas, omzoomd door rietkragen. Echt iets om nog eens naar terug te gaan.

Rond 21.00 uur waren we terug in IJsselstein. Moe en voldaan keerde iedereen, met of zonder planten, huiswaarts.

We vonden het leuk dat u erbij was en we zien u graag terug bij een volgende activiteit van Groei&Bloei IJsselstein.

Vriendelijke groet van het bestuur,

Truus, Ine, Marina, Tineke en Wilma

Meer foto's die tijdens de tuinenreis zijn gemaakt, vindt u Opens external link in new windowin het fotoalbum.

Naar boven

meer

 

 

 

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915