Terugblik lezing: Vier jaargetijden in de tuin van kasteel Sypesteyn

Op 22 januari genoten ruim 40 leden van een boeiende en humoristische lezing van Henny van der Wilt, al 20 jaar hovenier op Sypestein. Dat was te merken aan de prachtige beelden van vier seizoenen kasteeltuin, met stinzenplanten, bijzondere bomen en hekwerken. Daarnaast vertelde zij over het ontstaan van deze vrij nieuwe buitenplaats. Begin van de vorige eeuw bouwde Jonkheer Catharinus Henricus Cornelis Ascanius van Sypersteyn op de oude fundamenten tegenover Sijpekerk zijn stamslot.

Henny nodigde ons uit voor een kasteel/tuinbezoek. Binnenkort ontvangt u hierover meer informatie en kunt u zich hiervoor aanmelden. Het is zeker aan te bevelen.

Bezoek ook eens een lezing. Het maakt uw lidmaatschap meer waard. Tot ziens.

Meer foto's, die tijdens deze gezellige ledenavond gemaakt zijn, vindt u Opens external link in new windowin het fotoalbum.

Nico Buitelaar

Bloemendingetjes